رساله دانشجویان کارشناسی ارشد پرستاری ویژه

1- عناوین پایان نامه های دانشجویان، باید در خصوص مشکلات و چالش های موجود در بخش های مراقبتهای ویژه، و نیز کاربرد آن در حل مشکلات مربوطه باشد.

2- هر دانشجو ملزم است که پس از انتخاب عنوان پایان نامه خویش، در پایان نیمسال اول و قبل از شروع نیمسال سوم، استاد راهنمای خود را با تایید کمیته ی تحصیلات تکمیلی دانشکده انتخاب نماید و سپس با صلاحدید استاد راهنما، یک نفر مشاور علمی، یک نفر مشاور آمار، و یک یا دو نفر نیز ناظر ( معرفی شده توسط کمیته تحصیلات تکمیلی ) را جهت همکاری در مراحل پایان نامه، برگزیند.

3- دانشجویان موظف هستند که حداکثر تا پایان نیمسال پنجم از پایان نامه خویش دفاع کنند.

4- اعضای کمیته دفاع از عنوان و نیز پایان نامه، شامل استاد راهنما، اساتید مشاور، اساتید ناظر و تمام اعضای شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده هستند.

5- جهت فراغت از تحصیل، دانشجو باید گواهی ارسال یک مقاله ی استخراج شده از پایان نامه خود را به یک مجله معتبر علمی - پژوهشی ارائه نماید . نویسندگان مقاله مذکور به ترتیب باید شامل استاد راهنما، دانشجو، مشاور علمی، مشاور آمار باشند. استاد راهنما عهده دار مکاتبات خواهد بود.