فصلنامه پژوهشی خون

فصلنامه پژوهشی خون با رتبه علمی - پژوهشی و کسب درجه علمی یک از کمیسیون نشریات پزشکی کشور توانسته است جایگاه مناسبی را در داخل و حتی خارج از کشور کسب نماید و در بانک های اطلاعاتی ISC، IMEMR، و  Index Copernicus نمایه گردد و مراحل بررسی آن جهت نمایه شدن در نمایه  نامه های دیگر بین المللی در حال انجام است. همکاران متخصص در رشته های علوم پایه، ایمنوهماتولوژی، هماتولوژی، ایمنولوژی، ویرولوژی، پاتولوژی، انکولوژی، جراحی، پزشکی اجتماعی و سایر رشته های مرتبط با محدوده طب انتقال خون که در این زمینه دارای مقاله می باشند می توانند مقاله های خود را جهت چاپ از طریق سایت www.bloodjournal.ir ارسال نمایند. مقاله های دانشجویی در اولویت بررسی خواهند بود.

همچنین به اطلاع می رساند چنانچه هر یک از همکاران گرامی تمایل داشته تا به عنوان داور با این مجله همکاری نمایند می توانند با مراجعه به سایت مجله و تکمیل مشخصات خود در قسمت مربوطه درخواست خود را جهت بررسی ارسال نمایند.