پیام ریاست دانشکده به مناسبت روز دانشجو

بسم الله الرّحمن الرّحیم

16 آذر یادگار روزی است که دانشجویان دانشگاه تهران در سال 1332به بهانه سفر معاون رییس جمهوری وقت امریکا به تهران، صدای استقلال طلبی خود را با تقدیم سه شهید گرانقدر برای همیشه در تاریخ ثبت نمودند. 16 آذر را روز تجلیل از دانشجو نامیده اند، تا همواره به یاد داشته باشیم دانشگاه نماد علم، آزادگی، و سرافرازی است.

رهبر فرزانه انقلاب در سال 1382 فرمودند: "من مى‌خواهم غالب یا بیش ازغالب بدنه دانشجویى کشور، مجموعه‌اى متعهّد وداراى احساس مسؤولیت نسبت به آرمانهاى دانشجویى باشند. یکى ازاین آرمانها مسأله علم است؛ دومى عدالتخواهى است، وآرمان سوم آزاد اندیشى وآزادی خواهى است".

همانگونه که مشخص است، ایشان رسالت مقدم دانشجو را علم پژوهی عنوان نموده اند. بنده نیز به دانشجویان عزیز توصیه می نمایم این پند گرانقدر و مدبرانه مقام معظم رهبری را به گوش جان بشنوند و با تمام وجود به کار گیرند، که بی شک خیر دنیا و آخرت را به ارمغان می آورد.

مرضیه کبودی

ریاست دانشکده پرستاری و مامایی کرمانشاه