گرامیداشت مقام معلم در دانشکده پرستاری ومامایی

مراسم بزرگداشت مقام استاد، با حضور دکتر محمدی رییس دانشگاه ، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، مشاور و رییس دفتر ریاست دانشگاه، اعضای هیات رییسه و اساتید و اعضای هیات علمی  دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در محوطه دانشکده پرستاری دانشگاه برگزار شد.

دکتر وزیری معاون آموزشی دانشگاه در این مراسم گفت: زحمات معلمین در آموزش و پرورش و اساتید در وزارت علوم و وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی ،زحمات بسیار ارزشمندی است که نمی شود آن را به شکلی که حقیقت و باطن آن را جبران کند در مورد آن صحبت کرد و از آن قدر دانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: جایگاه شما اساتید بزرگوار به مراتب بسیار بالاتر و والاتر از آن چیزی است که ما بتوانیم بر زبان جاری کنیم و برگزاری این مراسم فرصتی برای تقدیر از زحمات شما عزیزان است.

معاون آموزشی دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دارای ۹ دانشکده و یک مجتمع عالی سلامت می باشد که مجتمع عالی سلامت اسلام آباد غرب بر اساس نامه وزارت بهداشت به زودی به دانشکده ارتقا خواهد یافت .

وی اظهار داشت:این امر در حوزه عدالت در آموزش و تعالی بسیار حائز اهمیت است و بر این اساس در شهرستانهای اسلام آباد غرب و سنقرو کلیایی فرصت آموزش برای نسل جوان ما به خوبی فراهم شده است و فرصت رشد و پیشرفت در این شهرستانها ایجاد شده است.

به گفته وی در حال حاضر ۹۸ رشته و مقطع آموزشی در دانشگاه وجود دارد ، در دو رشته فوق تخصصی قلب و نفرولوژی کودکان دانشگاه دستیار داشت و خوشبختانه این شانس را داشتیم که در دو رشته اینترونشنال رادیولوژی و قلب مداخله ای به صورت مصوب  مجوز داشته باشیم که این موفقیت را به اعضای هیات علمی قلب دانشگاه تبریک می گویم و با تلاش های صورت گرفته از اول مهر ماه در این رشته دوره فلوشیپ خواهیم داشت.

دکتر وزیری افزود: در ۲۰ رشته دستیار تخصصی داریم و تنها رشته ای که دستیار تخصصی نداریم پزشکی هسته ای است  که با اقدامات صورت گرفته آمادگی راه اندازی این رشته را در سال آینده داریم.

به گفته وی تعداد بیش از  ۵۸۰۰ دانشجو داریم که بخشی از آن ها دانشجویان غیر ایرانی هستند و امیدواریم با فعالیت های انجام شده جذب دانشجویان غیر ایرانی را ارتقا دهیم  چرا که توسعه دانشگاه ارتباط تنگاتنگی با توسعه فعالیت های بین المللی دانشگاه دارد.

دکتر وزیری عنوان کرد:در حال حاضر در ۱۳ رشته  PHD  ، در ۳۱ رشته کارشناسی ارشد و ۳ رشته دکترای حرفه ای و ۲۵ رشته کارشناسی و دو رشته کاردانی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دانشجو داریم.

وی بابیان اینکه در مقطع MPH هم پیشرفت های بسیار خوبی داشته ایم گفت: برای دانشجویانی که به عنوان نخبه در دانشکده های داروسازی ، دندانپزشکی و پزشکی شناخته شده هستند این امکان وجود دارد که بدون شرکت در آزمون وارد مقطع MPH شوند.

وی افزود:خوشبختانه در حوزه اعتبار بخشی نیز دانشکده های داروسازی و پزشکی تائیدیه ۵ ساله و ۲ ساله را به دست آوردند که بسیار ارزشمند است و اعتبار بخشی مراکز آموزشی درمانی در ۷ مرکز مورد تائید قرار گرفت.

لازم به ذکر است اساتید نمونه دانشکده پرستاری و مامایی دکتر مژگان خلیلی و آقای محمود رحمتی معرفی شدند، که به این عزیزان تبریک و تهنیت گفته میشود.