کسب موفقیت دانشجویان پرستاری

کسب عنوان «دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور» توسط سه تن از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

سه  تن از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به کسب عنوان «دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور» شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از دکتر سیروس جلیلی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه:  محسن کاظمی نیا (رتبه اول ) همومن قاسمی (رتبه دوم )نیلوفر درویشی ( رتبه سوم ) از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق شدند عنوان «دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور» را کسب نمایند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه اضافه کرد: محسن کاظمی نیا ،نیلوفر درویشی و هومن قاسمی از دانشجویان رشته پرستاری مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشند که در لیست پژوهشگران برتر دانشجویی امسال نیز جزو نفرات برتر دانشگاه می باشند.

کسب این موفقیت را به دانشجویان و مجموعه دانشگده پرستاری و مامایی تبریک عرض نموده و توفیقات روز افزون را برای ایشان آرزو مندیم.

از طرف روابط عمومی و همکاران دانشکده