سومین جشنواره طب ایرانی

طب ایرانی یک مکتب غنی طبی با ظرفیتهای بالقوه در پیشگیری، درمان، آموزش، پژوهش، تولید،کارآفرینی و فناوریهای دانش بنیان است.

با توجه به استقبال شرکت کنندگان در سومین جشنواره طب ایرانی ، به‌منظور ایجاد فرصت بیشتر برای تهیه و ارسال مستندات، مهلت زمانی برای ثبت نام و ارسال آثار تمدید شد.

این جشنواره از سوی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در راستای توسعه منطقی این مکتب طبی؛  با شعار«طب ایرانی؛ مسیر پیشرفت و نوآوری علمی» برگزار می شود.

جشنواره فوق به منظور شناسایی، معرفی و حمایت از دانشمندان، پژوهشگران و نوآوران برتر و همچنین ایجاد تعامل چند جانبه بین مراکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی در سطح ملی و در سه بخش علمی، فرهنگ و هنر و ویژه با محورهای اصلی آموزش، پژوهش، درمان، فناوری، بین الملل و پیشکسوت در حوزه طب ایرانی، داروسازی سنتی، و تاریخ پزشکی برگزار می شود.

گفتنی است موضوع بخش ویژه این دوره از جشنواره، "جوانی جمعیت" در نظرگرفته شده است.

ثبت نام در این جشنواره تا 5 دی ماه ١٤٠١ ادامه دارد.

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس  https://www.pmfestival.ir مراجعه نمایید