ریاست محترم دانشکده پرستاری ومامایی بمناسبت فرارسیدن سیزده رجب خجسته میلاد با سعادت حضرت امیرالمومنین امام علی(ع) وگرامیداشت مقام پدر و روز مرد پیامی صادر نمودند.

ریاست محترم دانشکده پرستاری ومامایی بمناسبت فرارسیدن سیزده رجب خجسته میلاد با سعادت حضرت امیرالمومنین امام علی(ع) وگرامیداشت مقام پدر    و روز مرد  پیامی صادر نمودند.

🟢متن پیام آقای دکتر علی اکبر ویسی رایگان 👇

🟢سیزدهم رجب  زاد روز بزرگ مردی است که ولادت وشهادتش هردو  در خانه خدا بود. و در سایه تربیت ناب نبوی(ص) ,وجود گرانقدر حضرتش اسوه تقوی,پرهیزگاری,

حکمت,دیانت,شجاعت,عدالت,وجوانمردی گردید.

🟢در مکتب متعالی  آن رادمرد تاریخ بشری,که یتیمان را پدر وستمدیدگان را حامی بود, مردانی تربیت شدند که رسم پدر بودن را از سیره ارزشمند او آموختند ومیلاد مولایشان را روز پدر نامیدند تا منش وزندگانی آن حضرت,آینه ای ماندگار برای تمام جوانمردان روزگار گردد.

🟢اینجانب ولادت باسعادت حضرت علی(ع)را خدمت  پدران بزرگوار : اساتید ارجمند,همکاران  ودانشجویان عزیز دانشکده پرستاری ومامایی تبریک  عرض نموده وزند گی عزتمندانه همراه باسلامتی  رااز  پروردگار متعال برای شما عزیزان خواهانم.

🟩واحد فرهنگی دانشکده پرستاری ومامایی