مراسم تقدیر از فعالان فرهنگی برپایی نمایشگاه دفاع مقدس تودیع بازنشستگان

به نام خدا

مراسم تقدیر از فعالان فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی مورخ ۶ مهرماه در سالن ولایت برگزار شد.

این جلسه که با حضور ریاست،معاونت محترم آموزشی ومعاون امور مالی دانشکده ونیز همکاران گرامی برگزار گردید، از مدیر،کارشناس و نیز فعالان فرهنگی دانشکده تقدیر به عمل آمد.

آقای دکتر ویسی ریاست محترم دانشکده از فعالیتهای صورت گرفته در زمینه فرهنگی وامور بانوان در دانشکده تقدیرو تشکر کردند‌.

تقدیر از فعالان فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی

به نام خدا

برپایی نمایشگاه دفاع مقدس در دانشکده پرستاری و مامایی به مناسبت هفته دفاع مقدس.

بازدید مسئولین دانشکده پرستاری و مامایی و دانشجویان از نمایشگاه دفاع مقدس.

هشت سال دفاع مقدس، حدیث ماندگار پایداری ودلاوری ملتی است که در راه دفاع ازانقلاب و میهن خویش ایستادگی کردند.

گرامی داشت دفاع مقدس

به نام خدا

مراسم تودیع آقای جهانگیررضایی،خانم مهنوش تیماره ، آقای حسین کلانتری(از بازنشستگان) و آقای هومن ورگی(تقدیر از زحمات ایشان در زمان حضور در دانشکده) مورخ ۹۸/۰۷/۰۶در سالن ولایت دانشکده باحضور ریاست،معاونت آموزشی و معاونت امور مالی دانشکده ونیز جمعی از همکاران برگزار گردید...

jتودیع  بازنشستگان دانشکد رستاری