به مناسبت روز پرستار وولادت حضرت زینب

به مناسبت روز پرستار وولادت حضرت زینب برخی از دانشجویان دانشکده پرستاری در مدرسه ابتدایی دخترانه محله چمن کرمانشاه مراسم روز پرستار را برپاکردند.

روز وولادت حضرت زینب برخی از دانشجویان دانشکده پرستاری در مدرسه ابتدایی دخترانه محله چمن کرمانشاه مراسم روز پرستار را برپاکردند:

دراین مراسم آموزش های زیر به دانش آموزان داده شد:

رعایت بهداشت فردی

رعایت بهداشت دهان ودندان

رعایت اصول کلی پیشگیری از بیماری های عفونی

سبک زندگی سالم به شیوه پرستاری وبازبان قابل فهم برای دانشجویان

امیرحسین تندرو اضافه کرد که در این مراسم علاوه بر اموزش های بهداشتی به معرفی رشته پرستاری وجایگاه والا وفراتر از دیدگاه عموم پرداخته شد.

در سین این برنامه دانش اموزان به مناسبت روز پرستار سرود همگانی ای را اماده کرده وبرنامه های متنوعی را اجرا کردند و پک های بهداشتی که توسط دانشجویان اماده شده بود به دانش اموزان اهدا گردید.

درنهایت از زحمات مدرسه ابتدایی شهید مهدی نقی زاده ودانشجویان دانشکده پرستاری ازاد وسرکار خانم شراره احمدی نهایت سپاس وتشکر راداریم.

تندرو درنهایت افزود که رشته پرستاری محدود به بالین ودانشکده نبوده ونمود والا وموثر ان در دل جامعه نقش پیدا خواهد کرد.