هدیه به خود با پیشگیری از اتلاف غذا با ارائه پیشنهادی از سوی زهره عبدالملکی دانشجوی کارشناسی پرستاری، طرح هدیه به خود در دانشکده برگزار شد که با پیشگیری از اتلاف غذا هدیه ای به خود داده باشیم . در این طرح هریک از دانشجویان بنا بر اختیار خود ، بخشی از غذایشان را که بیش از حد مصرفشان بود ( حتی در حد یک قاشق ) قبل از دست خورده شدن ، در ظرفهای تعبیه شده ریختند و به این ترتیب سعی شد دیگر غذای باقیمانده در ظرفهای دانشجویان وجود نداشته باشد و به سطل زباله منتقل نگردد . پس از جمع آوری این غذاها و کمک خیرخواهانه پیمانکار و پرسنل آشپرخانه دانشکده ، به تعداد چندین پرس غذا آماده شد و توسط خود دانشجویان این غذاها در سطح شهر میان افراد مستحق توزیع گردید . دانشجویان با این عمل خیرخواهانه از اتلاف غذا جلوگیری کردند و پاداش این صرفه جویی و درست مصرف کردن را به خود هدیه دادند. امید است با اتکال به خدا و همکاری دانشجویان این طرح در دانشکده ، و پس از کسب مجوز از مسئولین دانشگاه در سایر سلف های دانشجویی تداوم یابد .