جلسه روسای کتابخانه های دانشکده ها و مراکز آموزشی درمانی در دانشکده پرستاری مامایی

جلسه روسای کتابخانه های دانشکده ها و مراکز آموزشی درمانی  در دانشکده پرستاری مامایی

به نام خدا

در روز دوشنبه مورخ 94/5/5 جلسه روسای کتابخانه های دانشکده ها و مراکز آموزشی درمانی با حضور آقای دکتر قره گوز لو مدیر اطلاع رسانی پزشکی و شبکه پژوهش دانشگاه و جناب آقای خشای معاون آموزشی دانشکده پرستاری مامایی ، در سالن جلسات ولایت دانشکده پرستاری مامایی برگزار گردید . در ابتدا جناب آقای خشای ضمن خوش آمدگویی به حاضرین ، مشکلات و کمبودهای کتابخانه را بیان و جهت رفع این مشکلات همکاری و همگامی بیش از پیش مسئولین را درخواست نمودند. در ادامه آقای دکتر قره گوزلو از همکاری مسئولین دانشکده پرستاری مامایی در برگزاری این جلسه تشکر و قدردانی بعمل آوردند. سپس روسای کتابخانه ها به بیان مسائل و مشکلات و ارائه راهکارهای عملی پرداختند .

روابط عمومی دانشکده

۶ اَمرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷