تبریک ایجاد و راه اندازی رشته روان پرستاری در مقطع کارشناسی ارشد

بدین وسیله به اطلاع می رساند پذیرش دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد روان پرستاری در دانشکده پرستاری و مامایی کرمانشاه توسط وزارت متبوع تایید شد. کسب این موفقیت را به کلیه اساتید، کارکنان، و دانشجویان دانشکده تبریک می گوییم.

تبریک ایجاد و راه اندازی رشته روان پرستاری در مقطع کارشناسی ارشد

آقای دکتر حسین اشتریان ریاست دانشکده اعلام کرد : دانشکده پرستاری و مامایی کرمانشاه براساس برنامه دراز مدت و چشم انداز ترسیم شده درصدد است تا درآینده نزدیک در سایر گرایش ها و مقاطع تحصیلات تکمیلی نسبت به پذیرش دانشجو مبادرت ورزد.

لازم به توضیح است که طی دو سال اخیر،‌ تعداد رشته های تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد با تلاش های مجدانه ریاست و سایر مسئولین دانشکده به 3 رشته ارتقاء پیدا کرده است.