قابل توجه دانشجویان (روزانه ) متقاضی وام ضروری

آغاز ثبت نام وام ضروری دانشجویان روزانه از تاریخ 13 لغایت 20 اردیبهشت ماه سال جاری

قابل توجه دانشجویان (روزانه ) متقاضی وام ضروری

آغاز ثبت نام وام ضروری دانشجویان روزانه

با توجه به ابلاغ اعتبار وام ضروری 6 ماهه اول سال 93 از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع ، دانشجویان عزیز می توانند از تاریخ 13 لغایت 20 اردیبهشت ماه سال جاری با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (قسمت خدمات الکترونیک – درخواست اینترنتی وام دانشجویی)تقاضای خود را در پورتال دانشجویی ثبت نمایند.

تذکرات:

1- در صورت عدم ثبت تقاضای اینترنتی در پورتال دانشجویی هیچ گونه اقدامی انجام نخواهد شد.

2- با توجه به اختصاص مبلغ مشخص وام ، در صورت افزایش تقاضا بیشتر از سقف اعتبار مذکور پرداخت وام بر اساس اولویت بندی معاونت دانشجویی خواهد بود.

3- زمان ثبت نام قابل تمدید نخواهد بود.

4- با توجه به مصوبه هیات امنا صندوق رفاه دانشجویان به وام های تحصیلی و مسکن کارمزد(به میزان 4 درصد) تعلق گرفته است و کارمزد به مبلغ بدهی دریافت کنندگان تسهیلات اضافه خواهد شد.

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۵:۰۱