ششمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نیمه دوم شهریور ماه سال 1393 برگزار می شود. این المپیاد در حیطه های:
·       استدلال بالینی
       ·       مدیریت نظام سلامت
·       هنر در آموزش پزشکی
       ·       تفکر علمی در علوم پایه
برگزار خواهد شد. هدف از برگزاری این المپیاد شناسایی نخبگان دانشجویی در حوزه های مختلف و استفاده بهینه از توان علمی و استدلالی آنان است. فرایند انتخاب دانشجویان در این المپیاد از سطح دانشگاه ها آغاز شده و پس از برگزاری آزمون و دوره های آموزشی نفرات برتر به المپیاد کشوری معرفی می شوند.

لازم به توضیح است که شرط حضور در این المپیاد معدل بالا نیست و بیشتر به معلومات افراد تا محفوظات آنان تکیه دارد، لذا این آزمون فرصت بسیار خوبی برای دانشجویان است تا توانمندی های خود را ارایه دهند.

المپیاد