کار گاه CPR پیشرفته توسط گروه مامایی دانشکده پرستاری ومامای یوباهمکاری ارزشمند مسئولین واساتید دانشکده پیراپزشکی،جهت کلیه دانشجویان سال آخر مامایی برگزار گردید.

درتاریخ 29و  30 تیر ماه سالجاری کار گاه CPR پیشرفته نوزادان جهت کلیه دانشجویان سال آخردوره های پیوسته و ناپیوسته مامایی توسط گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی و با همکاری ارزشمند مسئولین و اساتید دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

هدف از برگزاری این کارگاه ارتقاء سطح توانایی دانشجویان مامایی در زمینه احیاء قلبی و ریوی و آشنایی آن­ها با آخرین یافته های علمی در این زمینه بود.