فراخوان ارسال مقاله به فصلنامه انگلیسی زبان روزه‌داری دانشگاه علوم پزشکی مشهد

بر اساس اعلام دبیرخانه این فصلنامه، اعضای هیات علمی، پژوهشگران و دانشجویان می‌توانند مقالات خود را در زمینه‌های اعلام شده برای درج در این فصلنامه ارسال کنند.

فراخوان ارسال مقاله به فصلنامه انگلیسی زبان روزه‌داری دانشگاه علوم پزشکی مشهد

فصلنامه انگلیسی زبان روزه‌داری و سلامت (fasting and health journal) در دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتشر می‌شود. این فصلنامه به سردبیری دکتر عبدالرضا نوروزی، عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در موضوعاتی از جمله روزه داری در ادیان مختلف، فواید روزه داری در سلامت و اثرات آن در شرایط و بیماری های مختلف مانند بارداری، شیردهی، آسم، دیابت و بیماریهای قلب و عروقی و زمینه‌های مطالعاتی مرتبط با روزه داری فعالیت می‌کند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی فصلنامه به نشانی اینترنتی http//:jfh.mums.ac.ir مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 8002216-0511 تماس بگیرند.