کارگاه یک روزه جهت پرسنل دانشکده

برگزاری کارگاه یک روزه شیوه های تقویت توحید محوری در خانواده

توحید پایه و اساس مبانی اسلام است و نوعی دید و بینش درباره هستی و وجود است و از طرف دیگر نوعی آرمان امید است با پاسخ های عاطفی گرایش های انسان وابسته به شناخت و آگاهی او است بنابراین هر اندازه انسان بر اساس ظرفیت وجودی خود به عظمت خداوند پی ببرد و آن را درک کند و عظمت الهی برایش جلوه کند، حالتی خاص در او حاصل خواهد شد. احساس خضوع و تواضع و فقر وجودی، که هر قدر معرفت ما کامل تر باشد، این احساس در ما زنده تر عمیق تر خواهد بود. خانواده به عنوان مهم ترین نهاد اجتماعی بیشترین تأثیر را در فرایند تربیت دینی دارد توحید گرایی و موحد پروری از اهداف اصلی خانواده دینی است زیرا توحید مهم ترین اصل از اصول اسلامی است که تمام اعمال و عادات و اهداف مهم زندگی آدمی تحت تأثیر مستقیم آن می باشد و هدف از تربیت دینی رساندن انسان به مقام قرب الهی و شکوفایی استعدادهای بالقوه در انسان است. ارزش های فراوانی در فرآیند تربیتی دینی خانواده مؤثر می باشد از جمله روش تربیتی بیانی و الگو گرایی .که با راهکارهایی همانند موحدپروری،دعا محوری و قران گرایی به هدف اصلی آفرینش یعنی بندگی و اطاعت از خداوند می توان دست یافت.

به همین مناسبت یک دوره کارگاه یک روزه با عنوان شیوه های تقویت توحید محوری در خانواده ها جهت پرسنل دانشکده در روز سه شنبه مورخ نهم مهر ماه سال جاری توسط آقای حسن بهمنی نماینده محترم نهاد رهبری دانشگاه در دانشکده برگزار گردید و در خصوص موضوعات مختلف تقویت توحید محوری در خانواده ها با توجه به فرهنگ منطقه مورد تفسید و کنکاش قرار گرفت .

روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی |