کارگاه مد و تجمل گرایی در دانشکده بهداشت برگزار شد.

کارگاه مد و تجمل گرایی در حوزه عفاف و حجاب با حضورمدیران و کارکنان دانشکده های بهداشت و تغذیه و صنایع غذایی  دردانشکده بهداشت برگزار شد.

در این کارگاه دکتر سید علیرضا موسوی عضو هیئت علمی دانشگاه به عنوان مدرس، با ارائه مطالبی در قالب پاورپوینت به تشریح وضعیت مد و مد گرایی در گذشته و حال پرداخت و در خصوص اهمیت مسائل شرعی و قانونی و شرایط جامعه در این مورد با شرکت کنندگان به بحث و تبادل نظر پرداخت و این امر را یکی از ضروریاتی شمرد که بدون تحقیق در جامعه و از طریق چشم و هم چشمی روز به روز بیشتر و بیشتر می شود.

این عضو هیئت علمی به تعدادی از راهکارهای مقابله با این موضوع اشاره نمود و فرهنگ سازی و ارائه برنامه های جامع و کارشناسی شده را برای تعدیل این قضیه لازم دانست.

وی همراهی مردم در کنار رسالت ادارات و سازمانهای فرهنگی و تبلیغاتی یویژه رسانه ملی در این راه مؤثر خواند