انجام ۷۶۰ جراحی قلب در بیمارستان امام علی(ع) طی ۹ ماه اخیر

مراسم تقدیر و معارفه رئیس بیمارستان امام علی (ع) صبح امروز در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد.

معاون درمان دانشگاه طی این مراسم گفت: در این بیمارستان طی ۹ ماه اخیر ۷۶۰ جراحی قلب انجام شده و بیش از۱۳۰۰۰ نفر بستری و درمان صورت گرفته است و با توجه به امکانات موجود و متخصصین امیدواریم بزودی پیوند قلب در این مرکز راه‌اندازی شود.

دکتر بهمن روشنی اظهار داشت:درخصوص طرح ۲۴۷ فعالیت های بسیاری در این بیمارستان انجام شده و بیمارانی که دچار سکته قلبی شده اند مورد درمان های کامل قرار گرفته اند.

وی همچنین طرح ماندگاری پزشکان و متخصصان را عامل توزیع عادلانه و افزایش دسترسی به خدمات درمانی دانست .

معاون درمان دانشگاه طرح تحول نظام سلامت را باعث ارتقای شرایط هتلینگ در بیمارستان دانست و گفت: براساس مطالعه انجام شده در خصوص طرح تحول نظام سلامت، بیشترین رضایتمندی درخصوص عدم دریافت خارج از صندوق بوده و بیشترین نارضایتی کمبود نیرو‌های کمکی و خدماتی عنوان شده است.

دکتر روشنی به فعالیت مثبت و چشمگیر بیمارستان امام علی (ع) در ایام زلزله کرمانشاه اشاره کرد و گفت: این بیمارستان از طرف وزارتخانه مورد تشویق قرار گرفت که دکتر رحمانی دراین خصوص زحمات بسیاری کشید .

وی همچنین اظهار داشت: با توجه به سوابق دکتر عظیمی وقار امیدوارم در این مسیر همواره موفق و موید باشد و ماهم در ین مسیر همراه ایشان هستیم.