لزوم ساماندهی تبلیغات فضای مجازی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بر لزوم ساماندهی تبلیغات در فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای تأکید کرد.

دکتر قباد محمدی در کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور که امروز یکشنبه 15 مهر ماه با حضور نمایندگان ادارات ذیربط در معاونت غذا و دارو برگزار شد گفت:  برخی از کالاهایی که مستقیماٌ‌با سلامت مردم سر و کار دارند از قبیل انواع داروهای چاقی لاغری ، مواد آرایشی و بهداشتی و مواد خوراکی به صورت گسترده ای در شبکه های مجازی و شبکه های ماهواره ای تبلیغ می شوند اما هیچ نظارتی روی آنها صورت نمی گیرد.

وی با اشاره به مضرات قاچاق کالاهای سلامت محور افزود: قاچاق کالاهای سلامت محور علاوه بر لطماتی که بر اقتصاد م وارد می آورد سلامت مردم نیز به مخاطره می اندازد.

دکتر محمدی خاطر نشان ساخت: برخوردهای مناسبی با متخلفان صورت گرفته است امااین تمام راه نیست ارگانهای ذی ربط باید بیشترین توان خود را برروی فرهنگسازی و آگاهی بخشی عمومی متمرکز سازند.

گفتنی است در این جلسه تصمیماتی درخصوص نظارت جدی بر عرضه مکمل های ورزشی و برخورد با متخلفین، تسریع در صدور مجوز پلمپ واحدهای متخلف و درخواست و پیگیری تاسیس سلامتکده برای عرضه گیاهان دارویی اتخاذ شد.

لازم به ذکر است که این جلسه دومین کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در سال 97 می باشد